Prvi album grupe „Meso”



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Rok grupa „Meso" osnovana je 2015. godine, nakon prestanka rada grupe „Nebo" i snimljenog albuma „Prvo nebo". U bendu su ostali osnivači Boško Suvajdžić i Mirko Đukić, a ubrzo im se priključio i bubnjar Damir Adžić. Tako je nastao trio "Meso".

Album „Meso" predstavlja autorski koncept koji sjedinjuje makrokosmos tela i mikrokosmos duše kao epski i lirski princip čovekovog bivstva. Poezija Boška Suvajdžića poslužila je kao osnova za nastajanje ove rok-pesmarice. Krajem 2019. album se pojavio u formi CD-a u izdanju beogradskog Metropolisa. Na albumu se nalazi deset pesama koje su tokom 2017–2018. snimljene u „BOOM" studiju. Dizajn omota uradio je Milan Šipovac, dok su fotografije delo Stanka Kostića.

U sklopu promocije albuma bend je snimio i spot za pesmu „Nečija". Uskoro se očekuje i koncertna promocija albuma.

Spot pogledajte na: https://www.youtube.com/watch?v=HPxsLZI--so 



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku