JastukSviđa ti se? Javi ostalima!

Previše kurvi je spavalo na mom jastuku. Zato i teško zaspim. Posmatram ih često, kako tako lako utonu u san, bez meškoljenja, okretanja, kao kada radnik sa mešalice popije pivo nakon naporne šljake i nasloni se na fosnu. One mirno spavaju na perju okupanom krvlju nevinih gusaka. Previše puta u životu su krvarile. Miris im se uvukao u nos. Ne osećaju ga. Pitam se, šta li sanjaju, i pitam se, da li se pitaju, ko je čija greška, ja njihova, ili one moja. A grešaka nikad dosta. Ali taj jastuk, samo je jedan. Kupljen nemačkim markama devedestih od švercovanog benzina, miriše na tuđu kosu i uspomene. Izvlačim ga polako ispod njene glave da je ne probudim. Kažu da oni srećni umiru u snu. A ja želim da budem budan još malo...

Vojislav VukomanovićSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku