Online andergraund muzicki festival!Sviđa ti se? Javi ostalima!

DARK FEST - online muzički festival
Subota | 4. april | 21h CET.

Crime:Scene Records sa ponosom predstavlja online verziju svog muzičkog festivala DARK FEST. U ovim teškim vremenima izolacije i borbe protiv Covid-19 virusa, 11 exyu underground bendova se sakupilo za jedan zanimljiv projekat. Oni će zajedno muzičkim festivalom pokušati da poprave raspoloženje svojim fanovima i svim ljudima u izolaciji. Kako organizatori kažu - "U najtežim situacijama bitno je održati pozitivnu energiju i usmeriti je u pravom smeru a još ako je to nešto kreativno - pobeđujete situaciju!". Žanrovi su različiti - od eksperimentalne elektronike, do metala, industriala, drone, industrial rok i synth muzike. Bendovi će nastupati iz svojih kuća, studija ili prostorija za probe a ceo festival će se strimovati u subotu 4. aprila od 21h uživo preko YouTube servisa preko ovog linka:https://youtu.be/4r7i0mp1Hco

Bendovi koji nastupaju:

▲HOW GREEN IS MY TOUPEE (Virovitica)
▲TERROR COUPLE (Niš)
▲MRT (Novi Sad)
▲KLEIMOR (Novi Grad)
▲DICHOTOMY ENGINE (Kula/Novi Sad)
▲F.O.F. (Rijeka)
▲DREDDUP (Novi Sad)
▲MAKEITLAST (Niš)
▲YVITH (Novi Sad)
▲RECONVALESCENT (Zaječar)
▲PO' METRA CRIJEVA (Rijeka)

Satnica će za koji dan biti postavljena na FB event:

Virus-free. www.avast.comSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku