Poezija od kuće



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Mladi pesnici usled vanrednog stanja rešili su da se bore na jedini način na koji oni umeju, svojom poezijom. Zadali smo strašan udarac Koroni 25.03. kada je svoja pera ukrstilo 40 pesnika iz regiona. Spoken Word RS kao inicijator ovog događaja uspeo je da okupi zaista veliki broj pesnika i da sprovede jednu uspešnu akciju. O tome govori i sam video snimak koji sa svojom dužinom od skoro sat i po je u nepuna 2 dana ogledalo skoro 800 ljudi. U linku na kraju pogledajte kako je sve to ispalo. Želimo da skrenemo pažnju na ove i slične akcije jer u narednom periodu u koliko ne izađemo iz vanrednog stanja planiramo nove slične akcije.

Virus-free. www.avast.com



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku