Madresi imaju novi spotSviđa ti se? Javi ostalima!

Zrenjaninski Madresi, ili kako ih još popularno nazivaju "Zrenjaninski Ramonsi", su zbog vanrednog stanja morali da odlože svoje kasetno izdanje "Rock and roll nije mrtav a kamoli punk" (Miner records), ali su se angažavoli online i snimili spot za novu pesmu pod nazivom "Mala Ramona". Nenad Ivanić, Darko Gađanski,Vladimir Maksimović i Kristina Bojanić snimili su klipove kod kuće, a zatim sve to spojili u jendu celinu. Scenario i režiju kao i za spotove "Ugašen svet", "XL devojka", i "Parking Minu" potpisuje Kristina Bojanić.

Spot pogledajte na:https://www.youtube.com/watch?v=okN-lZysFSU  

Virus-free. www.avast.comSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku