Čopor ima novi albumSviđa ti se? Javi ostalima!

Roberto Vodanović Čopor objavio je još jedan u nizu eksperimentalnih albuma,
Flat 49, 8th floor.  Album je objavila izdavačka kuća Sono Space iz Portugala.Na njihovoj bandcamp stranici se album može poslušati i besplatno preuzeti.

O albumu sam autor kaže: Ovih suludih dana  izolacije puno više vremena provodim doma i postao sam svjestan svih zvukova kojime okružuju u stanu... prije sam ih samo čuo a sad ih slušam... odlučio sam ih snimiti... svaku prostoriju u stanu... odlučio sam snimiti, ali malo drugačije... mikrofonima koje sam sam napravio, kontaktnim, elektromagnetskim i hidro... u svakoj prostoriji stana snimao sam neke predmete koji su karakteristični za tu prostoriju ili koje često koristim... ima nešto i klasičnih snimaka...

Virus-free. www.avast.comSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku