Garage in July ima novi EP



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Garage in July s ponosom predstavlja svoj novi EP naziva "Swamp 'n' Roll".

Prvo je to studijsko izdanje benda nakon EP-a "Sjaj u blatu" koji je izašao u listopadu 2017.
Na novom izdanju, Garage in July donose jedan čvršći i agresivniji zvuk i dalje istražujući i kopajući po mulju Drave i Mississippija. 

Trajna fascinacija bluesom na ovom izdanju poprima svoje novo obličje te donosi novi zvuk benda koji je i dalje pogonjen dobrim starim gorivom; strašću te mirisom i vlagom močvara.


(Cover by Antonio Mohenski)

Na EP-u nalazi se 5 pjesama, od kojih je od prije poznata "Venera", koja je bila i najavni singl. Motivi koji odzvanjaju kroz novi materijal najbolje su sažeti u imenu pjesme "Motika, Blues, Muzika"

Sam naziv "Swamp 'n' Roll" posveta je Baranji i njezinim šumama, kanalima, jezerima i vrijednim ljudima. Blues je kao osjećaj univerzalan i kad ga jednom prepoznaš, više te ne napušta.

Za snimke, produkciju i master zaslužan je član benda Ivan Podoreški, a za objavu Dirty Mojo Records, izdavačka kuća koja je s bendom od samih početaka.
Bend od jeseni kreće sa svirkama u proširenoj postavi.

"Swamp 'n' Roll" možete poslušati i preuzeti na BandcampSoundcloud te YouTube stranici benda.

Virus-free. www.avast.com



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku