Garage in July ima novi EPSviđa ti se? Javi ostalima!

Garage in July s ponosom predstavlja svoj novi EP naziva "Swamp 'n' Roll".

Prvo je to studijsko izdanje benda nakon EP-a "Sjaj u blatu" koji je izašao u listopadu 2017.
Na novom izdanju, Garage in July donose jedan čvršći i agresivniji zvuk i dalje istražujući i kopajući po mulju Drave i Mississippija. 

Trajna fascinacija bluesom na ovom izdanju poprima svoje novo obličje te donosi novi zvuk benda koji je i dalje pogonjen dobrim starim gorivom; strašću te mirisom i vlagom močvara.


(Cover by Antonio Mohenski)

Na EP-u nalazi se 5 pjesama, od kojih je od prije poznata "Venera", koja je bila i najavni singl. Motivi koji odzvanjaju kroz novi materijal najbolje su sažeti u imenu pjesme "Motika, Blues, Muzika"

Sam naziv "Swamp 'n' Roll" posveta je Baranji i njezinim šumama, kanalima, jezerima i vrijednim ljudima. Blues je kao osjećaj univerzalan i kad ga jednom prepoznaš, više te ne napušta.

Za snimke, produkciju i master zaslužan je član benda Ivan Podoreški, a za objavu Dirty Mojo Records, izdavačka kuća koja je s bendom od samih početaka.
Bend od jeseni kreće sa svirkama u proširenoj postavi.

"Swamp 'n' Roll" možete poslušati i preuzeti na BandcampSoundcloud te YouTube stranici benda.

Virus-free. www.avast.comSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku