Madresi imaju novi singl "13. prase"



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Rock and roll/punk bend Madresi ima još jednu novu pesmu "13. prase" čime zaokružuje svoj četvrti album istog naziva, koji se nalazi na zvaničnom youtubu kanalu benda. Album se sastoji od dosada objavljenih singlova poput "Ne igraš za tim", "Nisam oran biti ljubomoran", "Parking mina", "Neću ući u taj bus", "Mala Ramona", Žardinjerija", "Rijaliti i njegovi fanovi" itd, a za neke od njih je bend snimio i spotove.

Vladimir Maksimović (gitarista i pevač) i Nenad Ivanić (bubnjar) svakako planiraju da kroz žive nastupe ispromovišu svoj novi album, ali će im u tome biti potrebna pomoć novog basiste za kojim trenutno tragaju, s obzirom da je Darko Gađanski morao da napusti bend zbog privatnih obaveza."

Poslušajte kako zvuči "13. prase".

https://www.youtube.com/watch?v=jwr2Gmej-AY&ab_channel=MadresiOfficial

Foto: Kristina Bojanić 


Virus-free. www.avast.com



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku