Johnny L’Ove objavio novi singl i spot za pesmu "Summer Of 2005"Sviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradski kantautor Nikola Brkić a.k.a. Johnny L'Ove objavio je novi singl i spot za pesmu "Summer Of 2005" sa predstojećeg debi albuma "The Last Night With Her". To je Nikolin treći spot nakon ekranizacija za pesme "Addicted 2 U" (2019) i "You & Me" (BUNT RTS hit meseca maja glasovima publike), koju je objavio u maju ove godine tokom pandemije korone.


Muzika koju svira ovaj izvođač je pre svega akustična, a kreće se u rasponu od indi folka, alternativnog kantrija i popa, pa sve do bluz roka, popularno rečeno "Amerikane".


"Johnny" je komponovao muziku, napisao tekst i uradio aranžman, a pesma je snimana tokom leta u studiju SOVA u  Bigzu u Beogradu. Audio produkciju je uradio Ivan Kostić, od snimanja, preko miksa i završnog masteringa. Ivan je takodje odsvirao bas i bubnjeve. Na violini je neizostavna Aleksandra Dotlić koja svira sa Nikolom od kraja 2015. 


Video je sniman u septembru u Slankamenu i okolini (Slankamenački vinogradi). Noćne scene su snimane u Beogradu u baru "Guvernanta drinks & decadence". Kameru i fotografiju potpisuje Kristina Lukić, a režiju i montažu Nikola Brkić. Glumica u spotu je Andrea Milanović


Džoni uveliko radi na završetku albuma i još jednoj ekranizaciji sa nadolazećeg konceptualnog albuma na engleskom jeziku.


Virus-free. www.avast.comSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku