Johnny L’Ove objavio novi singl i spot za pesmu "Summer Of 2005"



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradski kantautor Nikola Brkić a.k.a. Johnny L'Ove objavio je novi singl i spot za pesmu "Summer Of 2005" sa predstojećeg debi albuma "The Last Night With Her". To je Nikolin treći spot nakon ekranizacija za pesme "Addicted 2 U" (2019) i "You & Me" (BUNT RTS hit meseca maja glasovima publike), koju je objavio u maju ove godine tokom pandemije korone.


Muzika koju svira ovaj izvođač je pre svega akustična, a kreće se u rasponu od indi folka, alternativnog kantrija i popa, pa sve do bluz roka, popularno rečeno "Amerikane".


"Johnny" je komponovao muziku, napisao tekst i uradio aranžman, a pesma je snimana tokom leta u studiju SOVA u  Bigzu u Beogradu. Audio produkciju je uradio Ivan Kostić, od snimanja, preko miksa i završnog masteringa. Ivan je takodje odsvirao bas i bubnjeve. Na violini je neizostavna Aleksandra Dotlić koja svira sa Nikolom od kraja 2015. 


Video je sniman u septembru u Slankamenu i okolini (Slankamenački vinogradi). Noćne scene su snimane u Beogradu u baru "Guvernanta drinks & decadence". Kameru i fotografiju potpisuje Kristina Lukić, a režiju i montažu Nikola Brkić. Glumica u spotu je Andrea Milanović


Džoni uveliko radi na završetku albuma i još jednoj ekranizaciji sa nadolazećeg konceptualnog albuma na engleskom jeziku.


Virus-free. www.avast.com



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku