KLINT OBJAVIO NOVI SINGL - TomBombadil



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Originalni članovi legendarne aranđelovačke punk - rock grupe Trawa tradicionalno, u čast usnulom„Šefu" ( kako je sam sebe zvao autor Vladimir Jovanović – Klint), već šesti put za redom otrgnu „po jednu" iz njegove zbirke:

BOOK-A 100 I VIŠE VELIČANSTVENIN KLINTOVKI,

o Klintovdanu, 30. oktobra.

Zavirivši tada, u dubine Klintove BOOK-E, bend ispunjava još jedno Klintovo zaveštanje,bend nastupa pod nazivom: KLINT feat. B.UNIKE / last band on a earth/.

Ovog puta u 2D formatu + producent:

  • Shultzgunbacker ( Dragan Ćirović) – drdomous akustik gitar i glas iz grla

  • H`mon Dromb (Dragan Jovanović) – usna, drombe, kazoo Mr.ProdjuSer ( Marko Stojković) – perkusije i produkcija,

objavljuju autorov razgovor sa tajanstvenim Tomom Bombadilom, junakom iz poznatog Tolkinovog epa i prave nesvakidašnju rock`n`roll pesmu, ljubomorno negujući i promovišući svoj kućni DAP, trudeći se da se izdvoje kako načinom i stilom izvodjenja, tako i odabirom svojih „igračaka" kako zovu svoje instrumente.

U pitanju je Drndavi akustični pank, koji o svom trošku i za svoj račun objavljuju na svom You Tube kanalu: ШУМАДИЈСКИ БЛУЗ

Rad ovog benda možete pratiti i na njihovoj facebook stranici КЛИНТ, jer ovaj bend ima nameru da objavi BAŠ SVE! što je ikada stvarao sa svojim Klintom, pa tako, u narednom periodu, treba očekivati, prvi aranđelovački trostruki živi album: #TripTiK, a u okviru ovog Albuma, svoje „Prvence" Trawa na sceni – Živo & ViDEO izbaciće najkasnije do kraja godine, u punom svom sastavu, preostalom na planeti Zemlji.

Do tada, nikada do sada objavljena niti odsvirana najnovija Klintovka: TOM BOMBADIL: https://www.youtube.com/watch?v=NJhdnKcvEcs


Virus-free. www.avast.com



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku