Disassemble objavio lyric video za pesmuSviđa ti se? Javi ostalima!

Disassemble je 2017. godine izbacio svoj album prvenac ,,The Apocalypse'' i ovom prilikom obeležavaju 3 godine od kako je album izbačen.

Lyric video za 8. pesmu sa albuma koja se zove ,,What's Left In The End'' obeležava ambijent pesme i doprinosi "grim" osećaju teksta. Pesma govori o individualcu koji je nezadovoljan svojim životom i koji želi to da promeni, samim tim kroz svoje putovanje shvata da je sam krojač svoje sudbine i da je spreman da svojoj smrti da svrhu.

Ovo je ujedno najprogresivnija pesma na albumu i jedina koju su pisali svi članovi benda te im je svima i omiljena. Najbolje obuhvata šta Disassemble predstavlja i šta ovaj bend želi da postigne. Njihov zvuk, njihov žanr i njihovu poruku.

Pesmu možete poslušati na sledećem linku: https://youtu.be/eqXkfJhpevwSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku