ZVUKODISTRIA - ZVUKOVINA DISTROSviđa ti se? Javi ostalima!

Zvukovina cdrs-tapes lejbl je pokrenuo specijalni program distribucije noise izdanja za balkansko podrucje koja sad mozete nabaviti kao trejd ili po strasno jeftinim cijenama, prilagodjenih domacim standardima i postanskim troskovima isporuke. Cilj je promoviranje noise-kolega i diy nekulture iz raznih dijelova udaljene undreground noizije po ovoj nasoj noiziji! Svi primjerci su dobiveni direktno od izdavaca i pakovana su u originalnim omotima. Spisak dostupnih izdanja za sad nije ogroman ali ce se stalno dopunjavati s novim. Preporucam da preferiramo trejdovanje i ne pravimo biznis od ovoga. Mozete trejdovati sta god zelite s paznjom na to da mi ne saljete recimo, neko shit izdanje nekog nebitnog pozerskog pank benda trazeci jedan kultni brazilski black metal u limitiranom tirayu! Za sve pojedinosti me slobodno kontaktirajte da se dogovorimo oko sitnica.

Zvukodistriu uredjuje i vodi Neven Sebastian Crnich.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku