Ilegalni pUnK bioskopSviđa ti se? Javi ostalima!

Inicijativa za Pank muzej u Beogradu Vas poziva da prisustvujete projekciji dokumentarnog filma "Punk's NoT dEAD" (USA, 2007) koja će se održati 1.februara 2009. sa početkom u 18 časova u Magacinu u Kraljevića Marka br. 8 u okviru već dobro poznatog Ilegalnog bioskopa.
Nakon projekcije sledi diskusija.
Ovaj film je samo početak ciklusa punk filmova koji će se prikazivati u okviru Ilegalnog bioskopa svake prve nedelje u mesecu, a ulaz na sve projekcije biće besplatan.
Inicijativa za Pank muzej nastala je iz želje grupe ljudi da se u Beogradu otvori alternativna ustanova kulture putem koje bi se promovisala pank kultura kombinovanjem muzejske postavke sa klubskim aktivnostima.
U planu su i druge brojne akcije koje bi za cilj imale buđenje aktivističkog duha i angazovanja mladih.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku