Punkmuzej KonferencijaSviđa ti se? Javi ostalima!

U ime Inicijative za punk muzej pozivamo Vas na dvodnevnu konferenciju
"punk + muzej = ?" koja ce biti održana u Beogradu 5. i 6. aprila 2009. godine.
Želja nam je da na ovaj nacin skrenemo pažnju javnosti na problem nedostatka efikasno iskorišcenih javnih prostora za kreativno izražavanje mladih.
Istovremeno, pokušavamo da na jedan otvoren i multidisciplinaran nacin pristupimo ovoj problematici i stvorimo muzej, jedinstven u svetu, koji
bi Beogradu i Srbiju pružio mogucnost za dodatno širenje kuturne ponude.

U nedelju 5. aprila, u Domu omladine, bice organizovana panel radionica �Punk muzej kao javni prostor�, kao i tribina "Punk muzej u Beogradu. Zašto?!"
sa eminentnim govornicima, dok ce u ponedeljak 6. aprila biti upriliceno predavanje na temu "Od Ramones-a do punk muzeja" i projekcija filma
"End of the Century - story of Ramones".

Za završetak konferencije predvidena je žurka u klubu Cvijecara, ul. Vojvode Dobrnjca 34.


Inicijativa za punk muzej
www.punkmuzej.com
E mail: punkmuzej@gmail.com
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku