DORF U LIPNJU - POČINJE LJETOSviđa ti se? Javi ostalima!

VINKOVCI –  Festival dokumentarnog rock filma – DORF započinje već tradicionalno bogata ljetna upoznavanja, nastavlja sa gostovanjima, najprije u Zaboku, odmah potom i u Sarajevu i Mostaru.

Projekcije 10 filmova u razdoblju 03.-24.06. prvo su predstavljanje dragim prijateljima u Zaboku. Izbor sa dosadašnjih izdanja, u suradnji sa agilnom ekipom iz GOKUL udruge, a sve u sklopu 14.izdanja HGF-a svi zainteresirani imat će priliku pogledati u Zelenoj dvorani u Zaboku. Početak projekcija je u 20.30 sati, svakog utorka i četvrtka u slijedeća 4 tjedna, a ulaz je besplatan.

Nakon Tuzle, slijedeća prilika za publiku iz BiH za uživanje u nekim od najzanimljivijih filmova prikazanih na DORFu je slijedeći vikend. Kao dio jedinstvenog projekta One night exhibitions, koji organizira Udruga .ditiramb u Sarajevu i Mostaru u petak 04.06., u okviru kojeg će biti postavljene instalacije, izložba performans, nastup Dja, gosti će imati priliku pogledati u sarajevskom Kinu Bosna i film „One man in the band“, Adama Clitheroea, prikazan na DORFu 2009. Gosti u Mostaru, imat će priliku pogledati 2 filma sa DORF-a, u kultnom OKC Abrašević.

Više o programu na www.ditiramb.hcw.at.  

Ujedno najavljujemo skorašnje gostovanje DORF-a na Ohridu u sklopu festivala Alarm, te Zagrebu, Vukovaru i već tradicionalno gostovanje na sjajnom festivalu Grossmann u Ljutomeru u Sloveniji. 
 

www.dorf-vk.com 


Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku