Poslednji basista EKV-a u BačuSviđa ti se? Javi ostalima!

 

25. i 26. novembra u Baču će po prvit put nastupiti neko od članova EKV-a. U pitanju je Boško Stanojević Bole koji je u EKV-u svirao 1994. i koji je u bendu bio do poslednjih dana.

Inače, Boško Stanojević je posle EKV-a osnovao autorski bend SVEMIR, a često nastupa i u solo varijanti jer je kompletan bend danas teška investicija.

Deo repertoara, na oba nastupa, zajedno sa Boletom odsviraće Branko Radaković Bane koji je i organizovao Boletov dolazak i svirke, a sve to nije slučajno jer je Bane osnivač benda ARGUS čija je napoznatija faza bila povezana upravo sa muzikom EKV-a. Autorske pesme ovog benda stilski su itekako podsećale na naš najznačajniji rok sastav.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku