džabe ste birali u 98 Anatomiji Zvuka/Bh Radio 1/ Ponedjeljak 05.12. 2011 u 20hSviđa ti se? Javi ostalima!
omladinski program BH Radija 1

ponedjeljak, 05.12. 2011 od 14.03 do utorak 02.00

live stream: mms://media.bih.net.ba/bhradio1

(napomena: emisija se moze slusati samo u vrijeme emitovanja na ovom linku od 20h i to svaki drugi ponedjeljak...ako neki drugi dan kliknete na gornji link, slusate BH Radio 1, tako da znate)

Ne propustite sljedece izdanje i 98 emisiju "Anatomija zvuka", koja se emituje u ponedjeljak 05.12. od 20.00
.
Nova emisija-sadrzaj

98 anatomija zvuka noviteta sa Peach Pit, Sportbilly krši embargo, La Cherga, Red Five Point Star-promocija kompilacije "Femixeta 2011", God Pollutes, Stereolimit itd.....
za sve one koji nece moci slusati emisiju, to mozete uraditi online u bilo koje doba dana sljedecih 14 dana, putem ovog linka:
 Poslije internetnih radija Okc Abrasevic (http://radio.abrasmedia.info) i net1zen-a (http://www.net1zen.com), emisija "Anatomija zvuka"  se može slusati i putem web fanzina POTLISTA ( www.potlista.com) od svakog utorka, dan poslije emitovanja emisije na Bh Radio 1 !
ponedjeljak, 05.12. 2011 u 20.00.
Urednik i voditelj: Dragan Vukovic aka DJ VukSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku