Fwd: Sutra novi Vrooom u Kulturnom centru Grad



Sviđa ti se? Javi ostalima!


Grupa Vrooom poklanja obožavaocima koncert koji će se sutra (16. decembar) održati u Kulturnom centru Grad u Beogradu. Biće to premijera nove postave benda i prilika da jedan od najznačajnijih domaćih sastava vidite u novom, uzbudljivom, kreativnom momentu. Nakon koncerta Vroooma, očekuje vas izvrstan DJ program - nastupiće domaća dubstep zvezda Djashttown Queen.

Koncert je ujedno i promotivni događaj velikog zimskog muzičkog festivala The Big Snow (www.bigsnow.rs) koji će se održati na Kopaoniku od 23. do 29. marta 2012. godine.

Svi koji budu došli sutra na koncert i tom prilikom glasali (odnosno učestvovali u nagradnoj igri), imaće mogućnost da osvoje fenomenalnu glavnu nagradu - paket aranžman za jednu osobu za svih 7 dana festivala (obezbeđen smeštaj + ulaznice za festival). Više informacija o nagradnoj igri možete pronaći na facebook stranici Big Snow festivala.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku