Fwd: najbolja do sad-103. Anatomija Zvuka/Bh Radio 1/ Ponedjeljak 13.02. 2012 u 20h



Sviđa ti se? Javi ostalima!


omladinski program BH Radija 1

ponedjeljak, 13.02.2012 od 14.03 do utorak 02.00

live stream: mms://media.bih.net.ba/bhradio1

(napomena: emisija se moze slusati samo u vrijeme emitovanja na ovom linku od 20h i to svaki drugi ponedjeljak...ako neki drugi dan kliknete na gornji link, slusate BH Radio 1, tako da znate)

Ne propustite sljedece izdanje i najbolju do sad 103 emisiju "Anatomija zvuka", koja se emituje u ponedjeljak 13.02. 2012 od 20.00
.
Nova emisija-sadrzaj

103-a anatomija zvuka - sadržaj
                                   # noviteti Finska (Bjelovar), Sven Pavlović (obrade partizanskih pjesama-zakon!!!) Goran Kajfež (naš čova zvijezda u Švedskoj), Gužva u 16estercu (Osijek).....
                                   # stariteti: pronađeni snimci sastava Headstrem iz Beograda, Dr.Fuzz, Kazimirov Kazneni Korpus....
za sve one koji nece moci slusati emisiju, to mozete uraditi online u bilo koje doba dana sljedecih 14 dana, putem ovog linka:
                                     
 Poslije internetnog radija Okc Abrasevic (http://radio.abrasmedia.info), emisija "Anatomija zvuka"  se može slusati i putem web fanzina POTLISTA ( www.potlista.com) od svakog utorka, dan poslije emitovanja emisije na Bh Radio 1 !



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku