Promocija knjige pesama beogradskog pesnika i novinara Milana B. Popovica, "Na kori integralnog hleba i olovci"Sviđa ti se? Javi ostalima!U organizaciji Bosanske medijske grupe, portala www.vodic.ba , Grupe Lucido i hotela Lukavac, sinoć je sa početkom u 18.00 sati upriličena promocija knjige pesama  beogradskog pesnika i novinara Milana B. Popovica, "Na kori integralnog hleba i olovci", i četvrta izložba turističke fotografije, ovaj put pod nazivom „Neraskidivi mostovi umjetnosti" na kojoj je publici predstavljeno oko trideset umjetnika fotografa iz cijelog svijeta, članova Grupe Lucido. Izložba je otvorena u objektu Galerija hotela LukavacSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku