Kraj časopisa Nocturne



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Nocturne casopis krajJedan od retkih, ako ne i jedini časopis u Srbiji posvećen tvrđem zvuku, magazin Nocturne, zvanično prestaje da postoji.

Sajt magazina nastaviće sa radom, te će Nocturne ekipa i dalje biti aktivna putem interneta.

Razlozi iza prestanka rada su finansijske prirode, ali ono što svakako ostaje kao konačan zaključak jeste da je rok, odnosno metal muzika u Srbiji ostala bez svog najvećeg časopisa.

"Verujte da nam je dugo trebalo da prelomimo i da se pomirimo sa činjenicom da je došao trenutak da moramo da ugasimo štampu. Razlozi su mnogobrojni, a pre svega finansije. Nismo bili u fazonu da kukamo i da se valjamo po podu kao mala deca, nego smo gurali sve dokle god su mogućnosti to dozvoljavale.

Za sve ove godine smo uvek bili tu za sve bendove, organizatore i promotere i svima se ovom prilikom zahvaljujemo na nesebičnoj pomoći oko svih malih i velikih stvari koje su se tokom ovih osam godina izlaženja desile.

Da li prestajemo da radimo? Ne. Bićemo tu, za sada u elektronskom obliku. Verovatno i u štampanom. A kad, koliko i kako - ni sami ne znamo", stoji u zvaničnom saopštenju.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku