Turneja sastava Barrio Populo (ska-rock-punk, Pariz,Francuska)



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Koncertno promoterska agencija Repeta & Dobri Ljudi Balkana predstavljaju


Turneju sastava BARRIO POPULO (Pariz, Francuska)

 

Barrio Populo su izvan svih mainstream muzičkih stilova i pravila. Zajedno još od detinjstva, ovih 8 mladih muzičara odrasli su na istoj rock bazi. Na bini, Barrio Populo su poput nekog velikog talasa koji vas ponese svojom energijom, kao neka proslava ili ritualna vatra oko koje plešemo. Duvački instrumenti na sve strane, rock, uticaji Španije, Francuske poezije, uzbudljivi ritmovi juga, neobuzdani Barrio ne prestaju da oduševljavaju.  Za samo 3 godine, ovih 8 muzičara, jedva 20 godina starih, na bini daju sve od sebe svojom iskrenom punk energijom, i to vrlo uspešno. Niko ne može poreći uticaj Mano Negra, ali se takođe primjeti uticaj Noir Desir i Manu Chao u sporijim pesmama..toliko različitih uticaja!!! Pred ovim bendom je svetla budućnost, i o njima se sve više i više govori...


http://www.barriopopulo.fr/

http://www.youtube.com/watch?v=KYoHnGG2fqU

http://www.youtube.com/watch?v=fJgAUvpCadA

http://www.youtube.com/watch?v=ltGOCbqn0Qs&feature=related

 



Turneja:

30.5. Tovarna Rog, Ljubljana

31.5. Trainstation squat, Kranj

01.6. MKI Mansarda, Lendava

02.6. Mikk, Murska Sobota

04.6. Soul II Soul, Podgorica

05.6. Scottish Pub, Cetinje

06.6. Hamam Jazz Bar, Priština

07.6. Tirana Express, Tirana

08.6. Park Revolucije, Prilep

09.6. Bitolj




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku