Streetcore Unity obradio pesmu "Prodane duše" kultnog hardcorepunk benda Totalni Promašaj



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Evo šta o samoj obradi i razlozima kaže Filip Avramović bubnjar:
"Ovu pesmu posvećujemo bendu Totalni Promašaj iz Kraljeva koji je bio aktivan u periodu izmedju 1990 i 2000 godine. Bend je ostavio veliki trag na Kraljevačkoj i Srpskoj anarcho hardcore punk sceni. Iza sebe imaju 2 albuma i 1 EP, da bi se na kraju raspali posle rata u Jugoslaviji 1999/2000. 

Kroz svoje pesme, prenosili su poruke tipa: Anarhija, ljubav, biti svoj, droga! Zasto?, ne ginuti za tudje ciljeve. To su bile zdrave poruke, koje su bile potrebne našem narodu u ta zla vremena koja su nas snašla, posto se cilj medju mladima izgubio, negde izmedju turbo folka, i heroina u veni. To su bila loša vremena za narod, zato se i izdrodila ideja, ovakvog pravca. Ja sam emotivno vezan za ovaj bend, jer mi je otvorio oči za neke stvari. Nije sve crno belo. Ima nešto i sivo. 
Momci iz TP-a su hteli da prave "reunion", čak su i imali nekoliko proba, ali kako je svako od njih dobio porodicu, vremena nije bilo. Ja se iskreno nadam da će nekad napraviti oproštajni koncert, jer im je 20 godina od osnivanja benda prošlo još 2010 godine. 
Nepotrebno je reći da je Kraljevačka HC punk scena pored Novosadske u to vreme bila jedna od najačih. U to vreme."

Poslušajte obradu u nastavku.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive