Dok7 bez pauze: uskoro novi spot i novi album!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Predani niški sastav u proteklom periodu vredno je radio na novim pesmama, a ovih dana aktuelizovali su priču i o novom video spotu.

 

Dok7 su, iako još „igraju“ na ivici demo faze, već etabliran bend u krugovima koji prate dešavanja na domaćoj i regionalnoj punk-rock sceni, a nastupi na velikim festivalima na čitavom prostoru bivše Jugoslavije to i potvrđuju.

 

Na novom albumu naći će se deset novih pesama. Cela etapa privodi se kraju i trenutno se nalazi u finalnom procesu miksa i produkcije. U međuvremenu pripremamo snimanje spota za jednu od pesama sa albuma.“, oglasio se Ivan Matejić ispred benda.

 

Vredna ekipa posle zapaženog nastupa u finalu Belgrade Demo Fest Live prošle godine, za koji kažu da im je „otvorio mnoga vrata koja su do skora bila zatvorena i pomogao u svim sferama plasiranja muzike”, zabeležila je značajan broj koncertnih nastupa, a Ivan otkriva koji su im dalji koraci, uporedo sa završetkom albuma i novog spota:

 

Slede pregovori sa izdavačima i organizacija promocije. Promocija će biti odrzana u Nišu i Beogradu, a nakon toga pripremamo promotivni tour po drugim gradovima Srbije i regiona. Radimo punom parom, ali ima tu puno bitnih sitnica koje je potrebno pokriti kako bi zaokružili celu stvar i ostvarili našu zamisao. Iskreno se nadamo da će se sve zavrsiti do druge polovine marta.“

 

https://www.facebook.com/Dok7punx




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive