Transfer Blama ima novi singlSviđa ti se? Javi ostalima!

Posle prvog singla koji smo objavili pre skoro tri meseca i za koji moramo da naglasimo da je naisao na jako dobru i pozitivnu kritiku, resili smo da zavrsimo godinu i publiku pocastimo i pozelimo srecne praznike sa novim singlom (lirik video) po imenu "New age ljubav''.
Ovaj singl-lirik video je jedna od tri pesme koje su snimljene prosle zime i jedan od dva singla koji najavljuju predstojeci album. Pesma obiluje satiricnim tonovima, veselim bojama i zapravo mislimo da je pre svega humoristicka sto je i zapavo i ideja ove pesme i samog lirik vide-a koji je prati. Treba reci da je pesma nastala jos na pocetku rada benda,i da je to jedna od ''trade-mark'' pesama benda Transfer Blama.Jako nam je draga te'verujemo da ce se i publici dopasti.

Singl poslušajte na https://www.youtube.com/watch?v=0RUBmhbR3vU

Planovi:

Kao sto smo vec spominjali u planu je i ulazak u studio kako bi smo snimili jos par pesama i zaokruzili nas rad prvim albumom. Dakle pored ovog singla,akcenat stavljamo i na album. Tako da sada i zvanicno porucujemo da ulazimo u studio odmah posle Nove Godine. Sve je spremno,dogovoreno,usvirani smo,puni energije. Album snimamo u Smederevu kod Srdjana Brankovica odnosno u sutudiju ''Paradox''. Ako sve ide po planu,publika moze ocekivati album na leto 2015 godine. (Na albumu ce se naci 7-8 pesama+jedan spot)

DOWNLOAD:

Takodje smo resili da na download postavimo dve pesme odnosno, link sa koga se mogu downloadovati prvi singl i aktuelni drugi singl LINK: http://www.mediafire.com/download/i3svon76nhm2984/Transfer+Blama-singlovi+2014+.rar

Trenutne aktivnosti (najava svirki)

Pre nego udjemo u studijo i postanemo koncertno NEaktivni,odsviracemo svirku u klubu ''KB'' 01.01.2015 gde cemo biti predgrupa ATHEIST RAP-uSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku