Kraak & Smaak koncert 19.1. u Bitef art kafeuSviđa ti se? Javi ostalima! 

Hrskav i ukusan bend za one koji su gladni dobre muzike

Holandski bend, Karaak&Smaak, održaće koncert 19. februara u beogradskom klubu Bitefartcafe, na novoj lokaciji. U prestonicu stižu u proširenom sastavu, odnosno sa članovima benda koji Kraak&Smaak muziku sviraju uživo. U ovom sastavu je bend nastupio na glavnoj bini Exit festivala pred oko 15000 posetioca, pre čuvenog Jamiroquai. Međutim, nastupom u Novom Bitefartcafe-u, Kraak & Smaak bend će se predstaviti u potpuno drugačijoj, intimnoj klupskoj atmosferi.

Kraak&Smaak, odnosno Oskar, Vim i Mark su DJ trojac iz Lidena, koje je spojila zajednička želja za stvaranjem autorske muzike, nasuprot prostom puštanju tuđih traka. Nakon uspeha prvog albuma, došli su na ideju da okupe bend koji bi uživo izvodio pesme. Ipak, uspeh Kraak&Smaak benda je prevazišao sva očekivanja, a IDJ magazine je upravo ovaj sastav proglasio za “must see live band”. Ime benda na holandskom znači hrskav i ukusan, a Vim kaže da, ukoliko bi muzika mogla da se okusi, ovo bi upravo bio ukus Kraak&Smaak zvuka, koga je ovdašnja publika gladna.

Publika će imati priliku da čuje najpoznatije pesme elektro bugi sastava sa njihova tri albuma, a nije isključeno da će predstaviti i deo novog materijala na kome rade.

Karte se mogu nabaviti na prodajnim mestima eventima u većini gradova Srbije i regiona, ddtickets i gigtix, kao i poručivanjem na njihovim sajtovima. Karte su u prodaji i u Novom Bitefartcafe klubu radnim danima od 10 do 17 časova. Cena karte u pretprodaji je 1200 dinara.


Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku