Novi projekat, "The Ant".Sviđa ti se? Javi ostalima!

"The Ant" je baziran pricom depresivnog zvuka i teske melodije, koja se prozima razno-raznim spektrima kroz skale i oktave.
Razlika izmedju "Shomy Lindemann" i "The Ant" projekta je to sto se u "The Ant" projektu snimaju zivi instrumenti. Pored gruvanja u starom projektu novi ostaje sa laksim i prijatnijim zvukom. Ceo koncept projekta "The Ant" se jednostavno ne uklapa u pricu "Shomy Lindemann", zato sam se i odlucio za noviji projekat koji ce biti znatno drugaciji.
 Planiran je ceo album do kraja godine. I samim tim predstavljam prvu numeru pod nazivom "Laughing Through The Darkness" na Shomy Lindemann kanalu. Uzivajte!
 
 Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku