Prvi put u Valjevu: Deca Apokalipse sa gostima - Iskaz i DZoo



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Istina. Svi tragamo za njom. Svi glasno govorimo da je ono što najviše mrzim laž i da jedino cenimo istinu.  Onu pravu, ogoljenu, surovu i direktnu. Međutim, zaboravljamo da i u ovom smislu ima granica i da svako od nas sadrži prag tolerancije u odnosu na to koliko istine zaista možemo podneti.

Prilika da iskušate vlastite pragove tolerancije pružiće vam se u subotu 10. janura kada će u Centru za kulturu grada Valjeva nastupiti upravo oni koji bez ustručavnja i pravo u lice govore ono što ponekad i nismo spremni da čujemo. U pitanju su Deca Apoklapse, koji prvi put nastupaju u svom gradu, dok će kao gosti, ovom prilikom, nastupiti i bend Iskaz iz Pančeva i subotički sastav Dzoo.

Cena ulaznice za koncert staje 250 dinara u pretprodaji (kafe Džez in, kafe Gradski bistro i kafe Ledi Merijen), dok će na dan koncerta biti 350 dinara.

Osim najavljenog koncerta, u tekućoj godini Deca Apokalipse najavljuju i novi ep, koji je u procesu realizacije u studiju Blaze. Novo izdaje pojaviće se pod etiketom Nocturne media, a više informacija o istom biće dostupno uskoro. Do tada, podsećamo vas da album „Era papirnih grobova" možete poslušati putem Deezer servisa (link: http://www.deezer.com/album/9333876), a besplatan download albuma je dostupan na sajtu Nocturne magazina (link: http://tinyurl.com/paryhh5)
 




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku