Promocija CD-a/ Berislav Antica: Fragmenti/ Polukružna &TDSviđa ti se? Javi ostalima!

Promocija novog nosača zvuka s djelima za saksofon hrvatskih skladatelja – Berislav Antica: Fragmenti, održat će se u četvrtak, 05. veljače u Polukružnoj dvorani &TD-a s početkom u 19 sati. Ulaz je besplatan.


Suradnja skladatelja i glazbenika fenomen je koji zna izazvati pozitivne, a ponekad i negativne posljedice na glazbeničku suradnju, ali je uvijek bila neiscrpan izvor kreativnosti. Ništa drugačije nije bilo ni u slučaju novog CD-a saksofonista Berislava Antice, koji je nedavno izdala Croatia Records. Na izdanju su zabilježene premijerno snimljene skladbe za solo saksofon Dalibora Bukvića, Marka Ruždjaka i Zorana Šćekića. Uz njih se snimljena nalaze i već poznata djela saksofonskog repertoara skladatelja Branka Lazarina i Berislava Šipuša. Osim izvedbe dijela snimljenoga repertoara, zanimljivu priču o snimanju ovog CD-a, povodu nastanka i obrada nekih od skladbi  te skladateljske osvrte na njihova ranije skladana djela možete čuti na koncertnoj promociji izdanja u &TD-u. Moderatorica promocije i razgovora s umjetnikom i skladateljima je muzikologinja Srđana Vrsalović, a nakon promocije pozivamo vas na zdravicu i druženje u kafiću Teatra &TD.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku