Dječaci novim singlom "Maslačak" najavljuju novi album!!!



Sviđa ti se? Javi ostalima!





Splitsko-zagrebački trio Dječaci, vlasnici jednog od najboljih hrvatskih hip hop albuma "ISTINA", novim singlom "Maslačak" najavljuju proleće, ali i novi, još uvek neimenovani album. 

"Ovu pesmu posvećujem prvo, svom još nerođenom detetu, a zatim i svima koji traže svoju sreću i ispunjenje životnog sna na ostatku ovog, sve manjeg planeta. Svet je još uvek lep, čeka te, poleti", rekao je Zondo koji potpisuje tekst, muziku i produkciiju. Dječacima su se u snimanju pesme pridružili brojni muzičari, a Saša iz TBF-a odsvirao je harmoniku. Violinu su svirale Svjetlana Mandić i Marica Vilibić, violu Damira Bašić, a violončelo Marija Kačić.

Ovim singlom Dječaci najavljuju novi album koji će se u prodaji naći 15. maja 2015., samo dan pre velikog koncerta u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Singl poslušajte ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=2t9y6F9eGAg






Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku