Kaschade objavio peti studijski album UnderworldSviđa ti se? Javi ostalima!

19. febuara 2015. izašao je peti studijski album Underworld solo projekta Kaschade.
Dok je prošlogodišnji album Independence lutao kroz razne žanrove, ovaj projekat je čvrsto kanalisan. U pitanju je dark sound. Ljubiteljima avantgarde i psihodelije će dobro doci ova crna ploča. Kaschade posvećuje ovaj album, marginalizovanim ljudima. Psihopatama, alkoholičarima, mizantropima, svemircima i psihonautima. Ukratko muzika za Snorkijevce.

"Dok sam radio na ovom albumu hteo sam što više ubacim bolesne predstave Edward Munch-a. Prikaz bolesnog deteta i roditelji koji su oko njegovog kreveta. Isto tako video sam vizije prisnih vila u bazenu. Drže se za ruku ali im pogled pada nadole."

Novina je to da Kaschade priprema instrumentalne nastupe. Paralelno Kaschade ce objavljivati singlove prošlih albuma.

Album Underworld možete skinuti sa Bandcamp stranice.
Pogledajte i aktuelni spot Brassiere.

Linkovi

https://www.youtube.com/watch?v=eKY5o_x7KwYSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku