RED HOT CHILI PEPPERS Tribute u Nišu!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Posle velikih turneja i gostovanja po Brazilu, Francuskoj, Švajcarskoj, Rusiji, Dominikanskoj Republici, popularni evropski Red Hot Chili Peppers Real Tribute ponovo je u Nišu, 4. aprila u moto klubu Rolling Wheels (Sarajevska 187).

Nakon prošlogodišnjeg rasprodatog koncerta na Pravnom fakultetu, "Papričice" će u subotu, 4. aprila, podsetiti Nišlije na hitove "Californication", "Under the bridge", "Give it away", "Otherside", "Dani california"...

Koncert je zakazan za 22 časa, a karte se prodaju u prodavnici muzičke opreme “Music house” (Ul. 7. juli, br. 3), po ceni od 300 dinara. Broj karata je ograničen!




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku