Stoner progresiv rock zvuk u Propeleru



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Dobro znani stoner progresiv sastav Rikošet, koje je trenutno u fazi snimanja svog novog albuma nastupiće u pekat 3. aprila u beogradskom rock klubu Propeler u Višnjićevoj 9. Pored njih imaćete priliku da čujete i veoma dobre mlade rokenrol bendove Vrlet i Potop. Razgovarali smo tim povodom sa frontmenom Rikošeta Milošem Bjelobrkom

“Pozvao bih sve ljude da se okupimo u petak u klubu Propeler. Možemo vam obećati potpuni užitak  i pozitivni naboj energije uz kvalitetan stoner progresiv zvuk. Sa nama ce svirati i naši prijatelji iz bendova Vrlet i Potop, jako su dobri, tako da obavezno dođite”

Naglasićemo samo da svirka počinje tačno u 22 časa, cena ulaznice zaista simbolična i staje 100 dinara, pa eto predloga gde izaći u petak.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku