Township Rebellion, Siempre Peligroso i Strah od Džeki Čena u Valjevu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

DA Produkcija  u saradnji sa Centrom za kulturu Valjevo predstavlja novi koncert u nizu na kojem nastupaju: Township Rebellion, Siempre Peligroso i Strah od Džeki Čena. Koncert će se odrzati 21. marta sa početkom u 21 čas u ''Art holu''.

Township Rebellion je jedan od  trenutno naboljih RATM Tribute bendova u region i nakon skoro godinu dana, ponovo nastupa u rodnom gradu. Township Rebelio je uvek željan  dobre razmene energije sa ljudima koji u velikom broju posećuju njihove koncerte.

Siempre Peligroso je šabački alternativni metal bend koji postoji od 2007.godine. Nakon prvog izdanja iz 2009.godine band je napravio veliki stilski preokret koji publika ima prilike da čuje na novom albumu ''Razor'', upravo objavljen pod etiketom izdavačke kuće ''Nocturne Media''. Nakon koncerta sa legendarnim Crowbar 6.marta u Božidarcu, Siempre Peligroso dolaze u Valjevo i ovo je odlična prilika da ovaj sjajni bend pogeldamo uživo.

Strah od Džeki Čena  je grupa iz Gornjeg Milanovca koja u svom autorksom radu kombinuje razne muzičke pravc,  kao što su rock, blues, funk i punk. Priča se da su odlični uživo, te su kao takvi postali pobednici ''Belgrade Demo Fest-a'' 2014.godine. Prvi put su u Valjevu i vredi ih pogledati.

Karte u pretprodaji po ceni od 200 dinara se mogu nabaviti u lokalima Lady Marian, Gradski Bistro i Jazz-In, dok će na dan koncerta cena karata biti 300 dinara.
 




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku