VEČE ALTERNATIVNOG ROCKA U KUGLAŠUSviđa ti se? Javi ostalima!

U subotu 7. marta sa početkom u 21h u Kuglašu, Đušina 5, veče alternativnog rocka. Beogradskoj publici će se predstaviti Volt Pop, Drum i Oko Alefa.

 

VOLT POP je užičko-beogradski sastav, nastao 2013. godine od članova nekadašnjeg benda Continuum. Njihov prvi EP je snimljen i nosi jednostavan naziv "1". Pojaviće se u narednim mesecima. Prvi singl "3 Fine" izbacili su u septembru prošle godine, kao najavu za ono što dolazi.

 

DRUM (na slici) je rok bend nastao 2010. godine. Poreklom iz Požege. Autorskim radom se bavi od osnivanja benda. Krajem 2013. izdali su prvi singl "Parazit" u saradnji sa Samostalnim referentiima.

 

OKO ALEFA su osnovali Zlatko V. Stevanović i Đorđe Cvijović 2011. godine u Požegi. Nakon dugogodišnjeg eksperimentisanja zvukom, tek u oktobru 2013. godine bend postaje aktivan, ali sada u Beogradu. Promenom dvojice basista i dva pevača, bend se ustalio u trenutnoj postavi: Zlatko V. Stevanović (vokal, gitara), Aleksandar Matović (vokal) Petar Prvulović (bas gitara), Željko Ćirović (vokal, gitara, synth) i Đorđe Cvijović (bubnjevi). Već nakon 3 meseca učestalih proba, bend je počeo da učestvuje na brojnim festivalima autorskih bendova, svirajući isključivo autorske pesme.

 

ULAZ: 150 dinara
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku