Bad Blood u petak predstavlja novi spot za pesmu "Cast the Stone"Sviđa ti se? Javi ostalima!

Spot je sniman za pjesmu s prošlogodišnjeg "Counterstrike" EP-a, na lokacijama u Zagrebu i Samoboru, a režiju i montažu potpisuje poznati osječki snimatelj i video producent Robert Ferenc.

Bad Blood (Čakovec - Zagreb) je thrashcore-groove bend osnovan daleke 1998. godine, a svira glazbu sličnu Panteri, Pro Painu, Sepulturi, Hatebreedu, Lamb Of Godu. Bend je dosad izdao tri dugosvirajuća albuma i jedan EP, a u pripremi je materijal za novi EP koji će početi snimati ove jeseni.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku