Brigand objavili novi singl na Svetski dan muzikeSviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradsko-pančevački alternativni sastav Brigand, objavio je svoj novi singl pod nazivom "Zmijsko Ulje", za koji je snimljen i spot. Ova pesma koja se stilski razlikuje od prethodnog rada benda, predstavlja uvod u kompilaciju niškog Black Planet Records-a pod nazivom "Balkan Under The Radar vol 3.", koja će se pojaviti uskoro. Brigand uveliko rade na novim pesmama za svoj sledeći studijski album a možete ih uskoro čuti u Beogradu u klubu Sioux (3.jul zajedno sa Nauseahtake i Velar) i Subotici (4.jul sa Nauseahtake i Recycling).

 

Pogledajte spot na: https://www.youtube.com/watch?v=yMSRXKuUmT8
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku