DOWNSTROY PREDSTAVLJA NOVI SINGL: ILLUSIONS



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Kikindski groove sastav Downstroy, koji ovog meseca proslavlja 11 godina postojanja, objavio je dugo-očekivani singl i lyric video za numeru Illusions. Pesma je snimljena u studiju ALXiN, snimatelj/producent je bio Szabolcs Sebők, dok je lyric video uradio Endre Szabó. Fotografije je snimila Branislava Brandić.
Ovo je prvi studijski rad nakon debi albuma One Size Fits All (SMP Music/Miner Recordings). Bend je koncertno vrlo aktivan, te su od početka 2015. godine nastupili na nekoliko bitnih festivala, kao što su Festival Srpskog Podzemlja u Beogradu, Scena Fest u Novom Sadu, International Metal Fest u Segedinu (Mađarska), te Exitov Revolution Festival u Temišvaru (Rumunija). 18. jula, bend će nastupiti na KOF festivalu u Kikindi, zajedno sa Repetitor, Riot 87 i Darkwood Dub.
Downstroy je oformljen 2004. godine, do sada je održao više stotina koncerata širom Srbije, regiona i Evrope. Najznačajniji nastup je održan 2007. na prestižnom Wacken Open Air Festivalu u Nemačkoj, kao prvi bend sa prostora ex-YU kojem je to pošlo za rukom.
Bend čine pevač Darko Živković, gitaristi Miloš Šegrt i Lazar Mijatović, basista Ivan Blagojević, te bubnjar Nebojša Tepić.
Lyric video:



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive