Pobednički koncert Belgrade Demo Festa 2015



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Nakon tri meseca takmičarskog ciklusa Belgrade Demo Fest Live je u velikom finalu dobio svog sveukupnog pobednika a to je. grupa Phobos iz Beograda, Specifičnost ovog festivala je da u izboru najboljih odlučuju i publika i novinari i stručni žiri.i njihovim glasovima dobili smo pobednike po kategorijama a to su J&M (Vršac), Revolt X (Beograd) i Pogrešna odluka (Topola).

Oni će održati zajednički koncert za sve svoje prijatelje i fanove u nedelju 28. juna od 17h na splavu Sioux (ex Lađa). Kako nastupi nisu više takmičarski, bendovi će ovog puta svirati preko pola sata u opuštenoj atmosferi i to u popodnevnom terminu! Pre nastupa svim finalnim bendovima i nagrađenima po kategorijama biće uručene plakete!

Organizatori BDFL-a pozivaju učesnike, prijatelje bendova i festivala i sve zainteresovane na odlične koncerte i druženje pored reke u nedelju popodne na Vidovdanski matine! Ulaz je besplatan!


fb event: www.facebook.com/events/1063683453644795/



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive