Redenik najavljuje EP za oktobar 2015.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradski bend Redenik najavio je na jesen izlazak svog prvog EP-a pod nazivom Mrtvi Crossover. Ovaj mini album sadržaće 7 numera obojenih u najcrnji nekro morbidni stil, a pritom upakovan u  parodičnu metal/punk interpretaciju . Mrtvi Crossover  će pored izdanja na disku iza koga stoji etiketa Dirty Malice Productions (Beograd),  dobiti i svoju verziju na audio kaseti, a pod pokroviteljstvom  Grim Reaper Records-a (Stara Pazova). Disk i kasetu, kao i samu promociju EP-a možemo očekivati u oktobru, a u medjuvremenu Redenik je izbacio 2 numere sa kojima če pokušati da zagreje sve ljubitelje mračnog thrash metala i parodičnog punk-a. Spremite se, Mrtvi Crossover dolazi!

Objavljene numere sa predstojećeg EP-a Mrtvi Crossover možete poslušati na:

Redenik je osnovan 2014. godine, kada izbacuju i prvi demo materijal Unakaženi um. Sa tim pesmama su učestvovali i na kasetnom split izdanju Krezivi revolt (Redenik/Nadimač/Pro-Past).



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive