Selfest kompletirao program, ulaznice u prodaji



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Ovogodišnji Selfest trajaće tri dana, od 24. do 26. jula i sva tri su žanrovski određena.


Prvo veče je rezervisano za rokenrol, a hedlajneri su popularni zagrebački bend Brkovi i beogradski Orthodox Celts. Binu će sa njima tog dana deliti lokalni bend Punkerstein, Revolt X, Red Hot Chili Peppers Tribute Banb i Raskid 13 koji je osvoji drugo mesto na Festivalu Omladinu u Subotici sa kojim Selfest ima saradnju.


Druge večeri za odličnu zabavu pobrinuće se AS FM tim, muziku će birati DJ Morning Indian i DJ Conte, a live bend biće Perpetuum Mobile koji je nedavno imao tu čast da svira kao predgrupa Robiju Vilijamsu. Osim muzike posetioce očekuju i vatromet, plesačice, svetleći robot, piro-efekti, baloni i drugi vizuelni efekti koji će ovo veče pretvoriti u provod kakav se doživljava na velikim svetskim festivalima.


Kao i prošle godine, nedelja je posvećena svim generacijama, a pogotovo onim malo starijim zbog kojih će se akcenat staviti na staru, narodnu muziku. Zvezda ove večeri je naš proslavljeni pevač, Miroslav Ilić. Poslednje večeri sviraće i bendovi Avangardia i Leopolod bend.


Festival će biti održan u dvorištu OŠ "Jan Kolar" u Selenči, a organizator Selfesta je Omladinsko udruženje „PLAY" iz Selenče.

Ulaznice se prodaju kao pojedinačne po cena od 500 dinara za prvo veče (24.jul), 250 dinara za drugo veče (25. jul) i 750 dinara za treće veče (26. jul).

Prodaja ulaznica već je ranije počela na prodajnim mestima u sistemu Eventim, a ostala prodajna mesta su:

Bačka Palanka - Zlatara "Široka"
Bački Petrovac - Caffe Bar "Perla"
Odžaci - Rock Caffe "Boom"
Bač - Caffe "Vizantija"
Pivnice - Gostiona "Andrea"
Selenča - Restoran "Bistrica", Caffe "Zlatno Burence", Menjačnica "Moneta"

Sajt festivala: selfest.org.


Facebook: https://www.facebook.com/selfestmusicfestival




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive