Apokalipsis, meksički doom sludge black metalci gostuju u Nišu i Kruševcu



Sviđa ti se? Javi ostalima!


PONEDELJAK 6.7. BLACK STAGE NIS
KRUSEVAC 7.7. ZAMAJAC KRUSEVAC

Iz Meksika nam dolazi blek/sladž post metal instrumentalni bend "Apokalipsis" i na svojoj evropskoj turneji sviraće u Nišu (06.07. Black Stage), Kruševcu (07.07. Zamajac) i Subotici i to je prava poslastica za ljubitelje ovog žanra koji vole Mastodon, The Ocean, Explosion in the Sky.. Ovo su jedina tri datuma za prostor ex-yu i bićemo privilegovani da uživamo u njihovom mračnom apokaliptičnom setu. Inače, ova trojka iza sebe ima 3 albuma od kojih na ovoj turneji promovišu najnoviji "Dimensión Maldita ", koji je ugledao svetlost mraka pre nešto više od mesec dana tako da smo među prvima koji će imati priliku da ovaj materijal čuju uživo. Pored ovog najvrelijeg materijala, za sobom imaju EP "Alfa/Omega/Delta" i album "Apocalipsis". 

Podrška im je niški "Honey Rider", stoner/metal nada, koji su oduševili na mini festivalu krajem maja. Ponesite jastuče. Organizator "New Scene United" najavljuje dobru svirku i mada je ponedeljak, očekujemo dobru posećenost. Cena karte je 200 RSD.

PONEDELJAK 6.7. NIS BLACK STAGE
UTORAK 7.7. KRUSEVAC ZAMAJA



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive