Black Planet Records objavio novi Styptic EP "Raw life"



Sviđa ti se? Javi ostalima!

17. jula 2015. Styptic je objavio mini izdanje "Raw Live", za izdavačku kuću Black Planet Records. U pitanju su tri potpuno nove numere - Polarity, Tonic, i Turf - izvedene uživo tokom snimanja emisije "Alternacija", u produkciji BPR i TV Pirot. U navedenim pesmama se po prvi put kao koautor javlja i Ilija Medar, prošlogodišnje pojačanje benda na mestu glavnog vokala. Cilj ovog izdanja je da se poštovaoci rada Styptic-a nakon nekoliko godina, i u nedostatku koncertne aktivnosti u ovom periodu, upoznaju sa novim materijalom kao i sa novim, svedenijim ali energičnijim zvukom benda. O daljim planovima Styptic-a je u ovom trenutku rano govoriti - sa novim informacijama bend će se javiti kada za to dođe vreme.

Izdanje možete poslušati i skinuti ovde:

https://blackplanetrecords.bandcamp.com/album/bp028-raw-live-ep



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive