Dan Vetrograda 1.8. u VršcuSviđa ti se? Javi ostalima!

Drugi multimedijalni festival vetrogradskih autora održaće se 1.08.2015 u Vršcu (Vetrogradu). Festival se odvija na dve lokacije "Dom omladine Vršac" (DOV) i galerija "Tačka Susretanja". Ove godine kao i prošle očekuje se učešće preko 70 autora. Zahvaljujući pokroviteljstvu DOV-a ulaz na festival je besplatan. Sve se dešava u jednom danu i program počinje od 18h. Iako spisak još uvek nije definitivan ovo je program DV2:      

                 

Muzički deo: 

GLAVNA BINA (DOV): The Hoods, Project oddist, Bite, Magnetic Lizard, DNK, Promiskuitet, Holoklok, Kru, Vuk i štenad...  

ELEKTROROOPA (DOV): Lakmus Red + Ubivae 


Izložbe: 

GALERIJA SPRAT (DOV): Tattoo DNA Bodymods studio (+ tetoviranje uživo) 

RUPA BAR (DOV): Digitalne izložbe:  

Fotomorgana Vetrograd (fotografije) /  

Udruženje ljubitelja starina F. Mileker - Vršac nekad i sad (arhitektura) 


TKA SUSRETANJA:  

VetrogART (grupna izložba vetrogradskih umetnika: Danilo Milosev Wostok, Filip Daćevac, Sale Grujić, Nevena Čolakov, Marija Kostic, Stefan Vidović, Blagoje Milojević, Katarina Mateaš, Dijana Petrović, Davor Ratković, Marija Stojković, Damir Poponjec, Aleksandra Popov... )     

HandMADE IN VETROGRAD (rukotvorine: Gospodja mesec, In Wonderland, DMD SOAPS VRŠAC, Baki Maki Baki, Decoupage - Andrija i Klara, Malicious Bettie, Diana Petrovic...)  + digitalne izložbe    

Festival je lokalnog karaktera ali bogat i raznovrsan program je možda najbolja pozivnica za sve koji žele da upoznaju prestonicu vetra i njen kreativni potencijal. 
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku