Objavljena treća po redu kompilacija Black Planet Recordsa pod nazivom "Black Generation"



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Posle višemesečne pripreme, regionalna kompilacija Balkan Under The Radar, pod okriljem Black Planet Records-a doživela je svoje treće izdanje. Budući da je već učvrstila zvuk etikete i rezidente, ekipa sa Crne planete predstavlja nam svoju Crnu generaciju.


Kompilacije "Balkan Under The Radar " imaju za cilj otkrivanje zanimljivih imena uglavnom iz Srbije, ali i iz ostalih zemalja sa prostora ex-yu, uz naravno naše rezidente i prijatelje. Uspeli smo da objedinimo podzemlje skoro svih bivših jugoslovenskih republika. Većina stvari je pravljeno specijalno za ovu kompilaciju, a sve su ranije neobjavljene.


Ovog puta kompilacija se sastoji iz dve celine sa 32 numere izvođača iz celog regiona. Prvi deo je posvećen sviračkim i elektronskim alternativnim bendovima sa vokalima. Drugi deo je posvećen eksperimentalnoj instrumentalnoj muzici i elektronici. Što se tiče zastupljenosti pravaca - i ovaj put je dijapazon širok – alternativni rok i metal, post rock, new/dark wave, elektronika, industrial, ambient, noise, avant garde jazz, bass music, grime/hip hop, dub, experimental itd.


Opipljivo izdanje kompilacije neće biti na prodaju već samo za izvođače i poklon ali ako ste baš zainteresovani da posedujete diskove poklonićemo vam primerak. Artwork je uradio Velibor Stanojević – Well-Bee. (www.artstation.com/artist/wellbee; wellbee.deviantart.com) Upakovan je sa kompilacijom pa vas ohrabrujemo da snimite sami svoj CD.


Besplatno slušanje i download visokog kvaliteta za audiofile na našoj bandcamp stranici:

https://blackplanetrecords.bandcamp.com/album/bp027-balkan-under-the-radar-vol-3-black-generation

Ukoliko ste propustili prethodne dve, možete skinuti sve tri kompilacije zajedno kao trilogiju na ovom linku [mp3 320]:

http://alturl.com/a2qed       



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive