SAWA - I ove godine se održava Hardcore Punk Festival u Županji - 17. & 18.07.2015.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Sljedeći vikend se u Županji po sedmi put za redom održava Sick As We Are - Hardcore Punk Open Air Festival i to 17.07 (petak) i 18.07. (subota). Ulaz i kamp su i dalje potpuno besplatni za sve posjetitelje što je zbilja rijetkost ovih dana, a i ove godine se očekuje posjećenost iz cijele regije, pa i šire. 

Do sada je kroz ovaj glazbeni festival prošlo više od 70 različitih bendova iz raznih djelova svijeta. Ove godine SAWA ekipa briše te granice još dalje i više, te za vas dovodi 15 bendova, od kojih ćete mnoge imati prilike po prvi puta vidjeti u našim krajevima. 

Od Izraela, do Švedske, preko Italije, Francuske i Belgije, te uz potpuru domaćih regionalnih bendova, SAWA još jednom pokazuje kako hardcore punk glazba ne poznaje granice i kako se ista gradi i održava uz jaku zajednicu ljubitelja ovog glazbenog žanra. 

Ovogodišnji lineup bendova uključuje bendove kao što su: Kids Insane, Nine Eleven, AK-47, Slander, The Bridge, Public Disgrace, ROIR, Muerto Rico, Break The Mold, OAK, Contwig, Eaglehaslanded, P.R.S.O!, Black Sheep i Canine.

Organizatori festivala su prepoznati po svojem angažmanu i predanosti organizaciji ovog događanja gdje preko 30 volontera sudjeluje u samoj organizaciji potpuno besplatno, bez financijske naknade za svoj doprinos, trud, snalažljivost i znanje. Svi skupa potiču slobodu govora i izražavanja, te stoje jasno protiv nasilja, rasizma, mržnje, homofobije i bilo kojih drugih oblika diskiminacije. 

Na festivalu ćete tako moći pronaći nekoliko Do It Yourself distribucija raznih bendova i organizacija koji dijele stavove i ideje iza kojih ovaj festival stoji. Uz sve to, očekuje vas i super zabava tokom dana na Gradskom Kupalištu Poloji (Županja) na kojem se festival održava, cjelodnevna slušaonica i razne druge stvari koje će vam skrenuti pažnju od svih negativnih stvari koje vas svakodnevno napadaju, te pokazati da postoji nešto pozitivno i inspirativno u zajedništvu i prijateljstvu.

SAWA ekipa poziva da se maknemo se od malih ekrana, razbijemo barijere i granice, izgradimo nova poznanstva, obnovimo prijateljstva, podržimo bendove i dobro se zabavimo uz super glazbu!

Posjetite www.sickasweare.com web stranicu za više detalja o samom festivalu, programu i bendovima, a svakodnevne novosti od organizatora možete pratiti i na Facebook događajuhttps://www.facebook.com/events/410652589059779/





Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive