Black Planet Records objavio EP niškog benda G.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Izdavačka kuća Black Planet Records iz Niša obradovala nas je još jednim vrelim izdanjem ovog leta. U pitanju je prvi ep benda G., takođe iz Niša. Bend je ovim izdanjem najavio novi zvuk, gitarski orijentisan, za razliku od elektronike sa kojom su koketirali u početku dok nisu bili live sastav. Jedna od pesama sa ovog izdanja već je predstavljena na godišnjoj kompilaciji etikete Balkan Under The Radar 3. Producentsku palicu ovoga puta je preuzeo Fat Z (Katabazija, Zaa). Za artwork je bila zadužena Katarina Živanović. Zanimljivo je da je frontmenka ista kao i u zanimljivom niškom bendu iz 90tih - Wagner hat lang gehalten. Poslušajte, skinite i procenite koliko su evoluirali i šta ova ekipa ima da ponudi danas, ovde:
https://blackplanetrecords.bandcamp.com/album/bp029-sleep-with-me-ep-alternative
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku