Elsewhere Shine predstavili novu pevačicuSviđa ti se? Javi ostalima!

Prokupački atmospheric doom metal projekat Elsewhere Shine ovom prilikom objavljuje da prekida saradnju sa dosadašnjim pevačem Miodragom Fodorom nakon završetka singla „Mater Morbi" usled njegovog angažovanja u drugim bendovima, projektima i poslovima te je uvek bio primetan nedostatak vremena za potpunu posvećenost konceptu koji Elsewhere Shine ima. Kraj saradnje je došao uz zajednički razgovor i bez ikakvih problema te Miodragu želimo puno sreće u daljem muzičkom angažovanju. Uvereni smo da će nastaviti da se predstavlja u najboljem svetlu kao vokal i autor.

U nastavku ove priče, predstavljamo novi vokal, u pitanju je Jadranka „Tzeetzah" Stanić, poznata po saradnji sa bendovima Superhammer i Creation of Nothing uz studijski rad sa nekoliko još projekata. Jadranka će doneti novu emociju pesmama u kontrastu sa snažnim vokalom Bojane Panovske. Njena muzička interesovanja, ljubav prema muzici i prijateljstvo su se odmah pokazali i to je ono što donosi skupa veliku motivaciju za sve.

Mastermind projekta, Marko Sinadinović dodaje: „Proces upoznavanja sa Jadrankom je od starta divno iskustvo, kako na ljudskom tako i na muzičkom planu, interesovanja su nam se poklopila što smo i pokazali kroz obradu teme iz igre Silent Hill: Hommecoming koju možete čuti na priloženom linku. Ona dodaje novu boju i sa optimizmom nastavljamo rad na prvom full lenght izdanju u ovoj Elsewhere Shine formaciji."

https://soundcloud.com/elsewhere-shine/tzeetzah-of-elsewhere-shine-elle-theme
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku