Mlad na čengele world contestSviđa ti se? Javi ostalima!

Od danas do kraja meseca septembra, počinje jednomesečno takmičenje fanova Dr. Ivice Živkovića - MLAD NA ČENGELE WORLD CONTEST. Dobitnika bira sam Dr. Ivica Živković. Konkursni materijal možete preuzeti na Fan Pejdžu Ivice Živkovića (https://www.facebook.com/pages/Ivica-%C5%BDivkovi%C4%87-Fan-Pejd%C5%BE/519016968227403?fref=nf). Svi zainteresovani uploadujte svoje izvođenje pesme MLAD NA ČENGELE sa muzičkom temom koja počiva na pesmi The Skorpions "I ´m leaving you". Za više detalja i prijave, javite se privatnom porukom na gore navedenu stranicu. Nagrađene izvedbe dobijaju autorsku knjigu, posvetu i autogram Dr. Ivice Živkovića. Objava nagrađenih radova je PRVOG OKTOBRA 2015.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku