TRANSFER BLAMA: Zvuk je izasao iz inkubatora!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Požarevački pankeri  izbacili su album sredinom Juna ove godine,njavili spot i zatim napravili uvertiru za predstojeći „Avgust-Septembar mini tour" svirkom u Beogradskom klubu Kuglaš krajem prošlog meseca.  Sada najavljuju nove datume…

     Već  smo u par navrata govorili o promociji albuma ali nismo smeli da pričamo o datumima sve dok nismo postali sasvim sigurni. Dakle sada možemo komotno da kažemo da imamo ukupno četiri svirke u Avgustu i Septembru. Na žalost trebalo je da ih bude i više,pa bi time možda ovaj naziv „Avgust-Septembar mini tour" dobio i puno značenje.  Ali kao što to obično biva...

    Ovaj nazovimo „mini tour" započinjemo 15.08 u Sokobanji  gde sviramo sa drugarima iz benda Dok7 Svirka će biti u dvirištu stare škole u organizaciji „Udruženja muzičke podrške-KOMITET"  Dakle očekuje vas punk-rock svirka pod vedrim nebom.

     U septembru,tačnije 05.09 sviramo u rodnom gradu u klubu „KB" kao lokalna podrška „ROK pokret-u" Te večeri ćemo nastupiti sa još četiri benda. Pozivamo sve sugrađane da dođu i pre svega podrže ideju ovog putujućeg karavana kao i sve bendove koji će svirati te večeri.  A'eto i mi smo tu da damo podršku sa bine i uz put izpromovišemo aktuelni album.

     Sledeća svirka je 12.09 u Nišu. PUNK-HC veče u klubu „Black stage" U ovom gradu prvi put prašimo i nadamo se solidnom odzivu publike. Sviraćemo zajedno sa drugarima iz benda  No warning shot (Beograd) i  School bus (Knjaževac)

     Nedelju dana kasnije 19.09 imamo zajedničku svirku sa bendom  No warning shot u Velikoj Plani u klubu „DRUM" Dakle još jedan PUNK-HARD CORE događaj. Pozivamo planjane da se okupe u što većem broju i naprave cool veče. A mi im obećavamo sjajnu svirku i jos bolje zezanje nakon nje.

Cene karata i ostali detalji biće naknadno objavljeni na zvaničnoj facebook stranici benda.

     Trenutno to je sve što se tiče koncertnih aktivnosti za avgust i septembar. Postoje velike šanse da tour nastavimo i u oktobru ali za sada... 


     Treba napomenuti da će publika imati priliku da na najavljenim svirkama kupi novi album "Inkubator zvuka"

15.08 Sokobanja

05.09 Požarevac

12.09 Niš

19.09 Velika Plana


Promo video možete naći na https://www.youtube.com/watch?v=s9wtG5_EUyo




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive